REMENKO Automotive is een modern en dynamisch bedrijf in de automotive branche. Wij houden ons sinds 2007 bezig met de verkoop, verhuur en inbouw van auto aanverwante artikelen. De nadruk ligt hierbij op kwaliteit artikelen die het comfort in de auto verhogen. Van bluetooth carkits, cruise control en parkeersensoren tot autozonwering op maat, brodit houders en reis & transport oplossingen. In onze productlijnen vindt u uitsluitend kwaliteitsmerken. Zo zijn wij officiëel dealer van o.a. Atera, EasyPark, Kamei, Parrot, Pewag, Privacy Shades, RUD, SonniBoy, Thule en Waeco. 

Dit alles bieden wij aan via diverse webwinkels: 

Autovoordeelwinkel.nl

   - comfort auto accessoires

Dakdragerwinkel.nl

   - in 3 muisklikken de juiste dakdrager voor uw auto

Remenko-elektrischefietsen.nl

   - dé RAP elektro-fietsen webshop van NL

Eropuitverhuur.nl

   - verhuur van reis- en transportartikelen

Sneeuwkettingenwinkel.nl

   - betaalbare kwaliteits sneeuwkettingen

Autoinbouwwinkel.nl

   - inbouw en montage producten

Centraal gelegen in de Randstad vindt u onze vestiging met showroom en werkplaats. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Daarom kunt u van ons verwachten:

 • Uitsluitend levering van topproducten van kwaliteitsmerken
 • Gunstige prijzen, veelal zijn wij de goedkoopste in de markt
 • Snelle leveringen, 90% van de artikelen leveren wij uit eigen voorraad.
 • Deskundig advies. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de artikelen in ons assortiment en u helpen met het maken van de juiste keuze.

Zoals u ziet stellen wij u als klant centraal en stemmen wij ons productaanbod af op de wensen van onze klanten zonder daarbij onze standaards zoals kwaliteit en comfort uit het oog te verliezen. Graag verwelkomen wij u dan ook in onze webshops of showroom.

 


Het team van REMENKO Automotive