Uw producten snel en betrouwbaar bezorgd door PostNL

REMENKO-Automotive.nl heeft gekozen voor PostNL als vervoerspartner. PostNL is een consument gerichte vervoersorganisatie en levert de pakketten binnen 24 uur. 

Volg uw pakket met Track & Trace

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u van ons een mail met Track & Trace. Hiermee kunt u precies zien in welk gedeelte van logistieke proces uw pakket zich bevindt. Ook kunt u de bezorgdatum zien en het tijdvak waarin men verwacht bij u te zijn. 

De tweede bezorgpoging waar en wanneer het u uitkomt

Bent u niet thuis als PostNL uw pakket komt bezorgen? Dan probeert de bezorger het pakket af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.

Niet thuis bij de tweede bezorgpoging?

Lukt het niet om uw pakket af te leveren bij de tweede bezorgpoging? En heeft u de bezorging van te voren niet gewijzigd? Dan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten. U heeft twee weken om uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

 

Ophalen 

U kunt bij REMENKO-Automotive uw bestelling ook komen ophalen. Dit kan op onze locatie aan het Noordeinde 57 te Zevenhuizen. Ons magazijn is niet op deze locatie, het is dus belangrijk dat u van te voren uw bestelling plaatst, hetzij via internet, hetzij telefonisch. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat wij uw bestelling vanaf een afgesproken tijdstip voor u klaar hebben liggen. 

Als compensatie van de gratis verzending op onze website bieden wij een gratis montageservice aan wanneer u de bestelde producten komt ophalen bij onze showroom. Dit geldt helaas niet voor de Menabo, MAC, MontBlanc en TwinnyLoad producten.